laxsallad

Så fort jag såg bilden ramla förbi på Paleo Infusions fb-sida på ville jag prova denna sallad och jag blev inte besviken! Tydligen är det trendigt 2016 att äta allt ur en skål sk ”powerbowl” och hon hade hittat receptet på pinterest.

Ingredienser 1 pers

  • 1 portionsbit lax
  • 1 näve hallon
  • 2 dl gröna blad av något slag
  • 2 kvistar timjan
  • 1 dl tärnad zucchini
  • 1 msk citronsaft
  • 0.5 dl riven parmesanost
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • smör/ghee
  1. Stek laxen och zucchinin i smöret.
  2. Tillsätt citronsaft, timjan och gröna blad och rör om som hastigast.
  3. Ta stekpannan från plattan.Salta och peppra efter smak.
  4. Ringla över olivolja och strö lite riven parmesan över.

Mums!

Kommentera