retroella

Har gjort ett besök hos min frisör, Sarah på Södermalm, Hornsgatan i Stockholm. Får alltid känslan av att träda tillbaka i tiden när jag öppnar dörren till den lilla frisörsalongen ”Retroella” med den mörka träpanelen det rödrutiga golvet och den gamla kassaapparaten.

Gör man en längre behandling brukar man få en kopp kaffe eller te i en vacker gammal kopp med någon lite godbit till. Det är nästan värt en längre behandling bara för det. Då hinner man ju bläddra i alla tidningarna och böckerna också. Det finns många med fina vintagefrisyrer.

Det bästa med Sarah är att hon alltid lyckas få till det precis som man vill ha det. När man går därifrån får man en fin frisyr t.ex ”Marilyn Monroe lockar” eller som igår en fin liten svinrygg. Det var precis att längden på håret räckte.

svinrygg

Hon gör inte bara vintagefrisyrer utan är duktig på alla frisyrer. Hon är lika populär både bland män och kvinnor.

Länkar till en artikel om Retroella ur Land.

.

 

Kommentera