chiapudding choklad

Chiapudding med kakao och banan

  • 2.5 msk chiafrö
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 mosad banan
  • 1 msk kakao
  1. Kvällen innan så blandar du chiafrön, kokosmjölk, mosad banan och kakao. Ställ in i kylen. Efter ca 30 min behöver du röra runt och blanda allt igen eftersom fröna gärna lägger sig på botten. Låt sedan stå över natten.
  2. Låt gärna fröblandningen stå framme en stund så att den får rumstemperatur den blir mycket godare då.

Chiapudding med vanilj och bär:

  • 2.5 msk chiafrön
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 krm vaniljpulver
  • lite tinade bär
  1. Kvällen innan så blandar du chiafrön, kokosmjölk och vaniljpulver. Ställ in i kylen. Efter ca 30 min behöver du röra runt och blanda allt igen eftersom fröna gärna lägger sig på botten. Låt sedan stå över natten.
  2. Om bären var frysta så tinar du dem.. I valfri skål eller glas så varvar du lager av chiapudding och bär.
  3. Låt gärna fröblandningen stå framme en stund så att den får rumstemperatur den blir mycket godare då.

 

Kommentera